Golf fysiotherapie

Golf fysiotherapie

Als golf fysiotherapeut, opgeleid door de Golf Physiotherapie Association (GPA), ben ik toegerust met de vaardigheden en kennis om golfers te begeleiden naar een gezond en krachtig spel. De recente opleiding bij de GPA heeft mij niet alleen voorzien van diepgaande inzichten in golfgerelateerde blessures, maar ook van effectieve strategieën om deze te behandelen en te voorkomen.

Golf is een prachtige sport die fysieke uitdagingen met zich meebrengt. Helaas kunnen blessures een spelplezier belemmeren en de prestaties van de speler beïnvloeden. Als golf fysiotherapeut ben ik specifiek getraind om golfers te helpen bij het herstellen van blessures, maar ook om hen te begeleiden in een actieve trainingsaanpak die gericht is op het voorkomen van toekomstige blessures.

Wat deze cursus bij GPA waardevol maakt, is het feit dat het niet alleen gericht is op herstel, maar ook op het verbeteren van prestaties. Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat een goede, specifieke golf warming-up en fitness training niet alleen blessures helpt voorkomen, maar ook de prestaties van de golfer aanzienlijk verbetert. In feite hebben deze trainingen aangetoond dat golfers die eraan deelnemen tot wel 20% verder kunnen slaan op de driving range.

Door mijn opleiding bij de GPA ben ik in staat om golfers te helpen niet alleen sterker en fitter te worden, maar ook om hun spel te verbeteren en blessures te voorkomen. Ik ben enthousiast om deze kennis en expertise toe te passen om golfers te begeleiden naar een gezonder en succesvoller spel.

 

Wilt u een afspraak maken bij Thomas neem dan contact op via onderstaande button.

Contact