Welkom bij Move Together fysiotherapie

Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en kaakfysiotherapie

Afspraak plannen

Contact

De praktijk

Move Together fysiotherapie is er om jullie doelen te bereiken. Doelen kunnen variëren van klachtenvrij werken tot weer topfit je voetbalwedstrijd, crossfit training of andere sport uitvoeren. Wij helpen jou hier dolgraag mee. Binnen de behandelkamer en de functionele trainingsruimte van maar liefst 400m2 zijn jouw doelen binnen handbereik.

Het lichaam werkt heel nauw samen dus kijken wij naar het totaal plaatje. Hoe beweeg je door de klacht?
Wat we hiermee bedoelen is dat een pijnlocatie (bijna) nooit de oorzaak is van de pijn. De pijn uit zich op vele verschillende manieren die tegelijkertijd verschillende aanpakken nodig heeft. Beweegpatronen moet in ieder geval op ingespeeld worden. Want wanneer we ergens last van hebben verandert dat patroon.
Om de totaliteit in kaart te brengen kijken we dus naar de pijnlocatie en de beweegpatronen van het lichaam. Dat zijn de betrokkene gewrichten en zijn structuren maar ook de manier van denken met betrekking tot de klacht die wordt ervaren. Het is uit onderzoek namelijk bewezen dat de manier van denken invloed heeft op het herstel. Zowel in positieve als in negatieve zin. 

Het Team

Wij zijn Thomas Smolders en Marleen van Groningen. Wij zijn elkaar tegengekomen op de bacheloropleiding fysiotherapie en sindsdien niet meer uit elkaars leven weg te krijgen. Omdat we al een hele tijd samen leven maar ook samen werken kijken we en denken we op dezelfde manier. Wellicht met andere technieken maar de benaderingswijze is hetzelfde.  Het lichaam is een geheel en zo moet die ook benaderd worden. Los daarvan is Marleen meer gespecialiseerd in herstel en revalidatie na (sport)trauma’s en na operaties en Thomas ziet met name problemen aan de wervelkolom en gerelateerd daaraan.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Sportfysiotherapie

Kaakfysiotherapie

Dry needling

Revalidatie