Marleen van Groningen

Fysiotherapeut

Marleen van Groningen

Mijn naam is Marleen en ik ben werkzaam als fysiotherapeut binnen Move Together fysiotherapie. In 2020 heb ik samen met mijn partner Thomas Smolders Move Together fysiotherapie opgestart. Afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld middels opleidingen en cursussen. 

Na de opleiding fysiotherapie heb ik de opleiding orthopedische geneeskunde volgens Cyriax gevolgd. Hier heb ik gespecialiseerde kennis opgedaan voor behandeling van complexere en meer sport gerelateerde klachten. Daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd in dry needling

Naast mijn werk ben ik graag aan het crossfitten. Crossfit is een sport waarbij functionele bewegingen in een hoge intensiteit en vaak zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Het is een combinatie van coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Dit zijn dan ook meteen de basiselementen om goed te kunnen bewegen. Voor klachten die zijn ontstaan bij het sporten of klachten die hinder kunnen geven tijdens het sporten zoek ik met mijn kennis en persoonlijke ervaring graag met u naar een gerichte oplossing.

Daarnaast ben ik graag bezig met het bedenken en klaarmaken van (bewuste) voeding. Hier zal ik regelmatig wat leuke weetjes en recepten over delen in de blog. Ik ben bezig met een opleiding tot orthomoleculair therapeut waar ik veel leer over de functie van voeding en hoe je met de juiste voeding je lichaam kan versterken en onderhouden.