Dry needling Den Bosch

Kom naar Move Together fysiotherapie in Den Bosch voor dry needling

Bent u op zoek naar een professionele fysiotherapiepraktijk in Den Bosch die dry needling behandelingen aanbiedt? Dan bent u bij Move Together fysiotherapie op de juiste plek! Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten fysiotherapie en andere behandelingen, waaronder dry needling in onze praktijk in Den Bosch. Onze patiënten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,8. Bekijk onze website voor meer informatie over onze dry needling behandelingen en andere specialismen.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Dry needling behandeling Den Bosch

Bij Move Together fysiotherapie in Den Bosch bieden wij dry needling behandelingen aan. Dry needling is een effectieve techniek om pijn en stijfheid in uw spieren te behandelen en verminderen. Onze fysiotherapeuten hebben de juiste kennis en ervaring om deze behandeling op een veilige en professionele manier uit te voeren. Het proces middel van het aanprikken van specifieke spieren met dunne naalden, zorgt uiteindelijk voor pijnvermindering. Voor een professionele dry needling behandeling in Den Bosch komt u naar Move Together fysiotherapie.

Dry needling specialist in omgeving Den Bosch

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk voor dry needling behandeling in Den Bosch? Move Together fysiotherapie biedt u een professionele behandeling. Onze fysiotherapeuten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dry needling en passen deze techniek toe om uw pijnklachten te verminderen en verhelpen. Of u nu last heeft van rugpijn, nekpijn of hoofdpijn, dry needling kan een effectieve oplossing bieden voor uw klachten.

Dry needling bij Move Together fysiotherapie in Den Bosch

Heeft u klachten waarvan u denkt dat een dry needling een goede oplossing kan bieden? Dan bent u bij Move Together fysiotherapie als dry needling specialist aan het juiste adres. Naast dry needling behandelingen zijn wij bovendien ook gespecialiseerd in vele andere behandelingen, waaronder bijvoorbeeld kaakfysiotherapie. Bekijk onze website voor onze verschillende specialismen. Ongeacht de klachten waar u mee komt, zorgen wij ervoor dat behandeling past bij u en uw klachten.

Dry needling afspraak maken in Den Bosch?

Bij Move Together fysiotherapie in Den Bosch bent u aan het juiste adres voor diverse soorten fysiotherapiebehandelingen, waaronder dry needling. Onze ervaren en gedreven fysiotherapeuten zorgen voor een passend behandelplan om u van uw klachten af te helpen. Interesse en wilt u graag een dry needling afspraak maken bij onze praktijk in Den Bosch? Via ons online boekingssysteem maakt u eenvoudig een afspraak. Voor een specialist op het gebied van dry needling komt u naar Move Together fysiotherapie in Den Bosch.