Dry needling Vught

Move Together fysiotherapie: uw expert in dry needling vlakbij Vught

Bent u op zoek naar een ervaren fysiotherapeut voor dry needling in de buurt van Vught? Dan bent u bij Move Together fysiotherapie aan het juiste adres! Onze praktijk biedt hoogwaardige dry needling behandelingen, uitgevoerd door onze ervaren fysiotherapeuten. In deze tekst leest u meer over onze behandelingen en de voordelen van Move Together fysiotherapie.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Wat houdt dry needling in onze praktijk bij Vught in?

Dry needling is een specifieke behandelmethode voor spier- en/of zenuwgerelateerde klachten. Met behulp van dunne naalden worden specifieke triggerpoints in de spieren aangeprikt, waardoor deze ontspannen en de pijn vermindert. Onze fysiotherapeuten werkzaam in onze praktijk vlakbij Vught hebben veel ervaring met dry needling en kunnen u helpen bij onder andere rug-, nek- en schouderklachten, hoofdpijn en kniepijn. Bovendien geloven wij dat het begrijpen van de oorzaak van uw klachten essentieel is voor een effectieve behandeling. Daarom zorgen wij ervoor dat onze patiënten begrijpen waar hun pijn vandaan komt en hoe zij hier bewuster mee om kunnen gaan.

De voordelen van onze dry needling behandelingen in omgeving Vught

Move Together fysiotherapie staat bekend haar patiëntgerichte aanpak en persoonlijke aandacht. Onze patiënttevredenheidsscore van een 9,8 geeft dat heel mooi weer. Naast dry needling bieden wij ook andere fysiotherapeutische behandelingen aan, waaronder kaakfysiotherapie, sportysiotherapie en manuele therapie. Onze praktijk wordt vertegenwoordigd door een team van ervaren en gepassioneerde specialisten, wat betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Voor een effectieve dry needling behandeling in de buurt van Vught komt u dan ook naar Move Together fysiotherapie.

Neem contact op met Move Together fysiotherapie Vught voor dry needling

Bent u op zoek naar een ervaren fysiotherapeut voor dry needling in omgeving Vught? Maak dan snel een afspraak bij Move Together fysiotherapie. Wij helpen u graag bij het verhelpen van uw klachten en streven naar een snel en duurzaam herstel. Neem contact op via onze website of bel ons direct voor een afspraak. U kunt eenvoudig contact opnemen door te bellen naar 0738221388 of door te mailen naar info@movetogetherfysiotherapie.nl. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden.