Fysiotherapie Kerkdriel

De beste keuze voor fysiotherapie vlakbij Kerkdriel

Als u op zoek bent naar professionele en hoogwaardige praktijk voor fysiotherapie in de buurt van Kerkdriel, dan zit u bij Move Together fysiotherapie goed. Onze praktijk wordt momenteel gewaardeerd met een patiënttevredenheid van maar liefst en 9,8 gemiddeld. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee en onze patiënten enorm dankbaar voor. Helemaal omdat de beste zorg voor onze patiënten bij ons voorop staat. Bekijk onze website voor meer informatie over onze praktijk in de buurt van Kerkdriel en ontdek op welk gebied van fysiotherapie wij allemaal gespecialiseerd zijn.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Gezellige en professionele fysio in de buurt van Kerkdriel

Move Together fysiotherapie bestaat uit een team van ambitieuze en ervaren specialisten dat probeert om constant te blijven innoveren. Als fysio in de buurt van Kerkdriel streven wij constant naar de beste zorg van onze patiënten. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze persoonlijke aanpak en het opstellen en uitvoeren van een behandelplan op maat. Onze fysiotherapeuten zijn allemaal goed opgeleid en hebben veel ervaring in het vak. Door regelmatig bijscholingen en cursussen te volgen, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Hierdoor kunnen wij onze patiënten altijd de beste zorg bieden.

Verschillende soorten fysiotherapie in omgeving Kerkdriel

Bij Move Together fysiotherapie in de omgeving van Kerkdriel bieden wij verschillende soorten fysiotherapie aan. Zo kunnen wij onder andere helpen bij blessures, revalidatie na een operatie en chronische pijnklachten. Naar wat voor behandeling u ook op zoek bent, bij het behandelen van uw klachten bent u ongetwijfeld aan het juiste adres bij onze fysio praktijk vlakbij Kerkdriel. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten begrijpen waar hun pijn vandaan komt en hoe zij hier beter mee om kunnen gaan. Om die reden is pijneducatie een belangrijk onderdeel van onze behandelingen. Heeft u uw afspraak al geboekt bij onze fysio werkzaam in de buurt van Kerkdriel?

Maak kennis met onze fysiotherapeut bij Kerkdriel

Onze fysiotherapeuten werkzaam in de omgeving van Kerkdriel zijn stuk voor stuk goed opgeleid en hebben veel ervaring. Ieder van onze fysio’s heeft zijn of haar eigen specialisatie. Hierdoor kunnen we onze patiënten op diverse uiteenlopende manieren ondersteunen en klachten behandelen. Enthousiast geworden? Maak gerust een afspraak om kennis te maken met onze fysiotherapeut in de buurt van Kerkdriel en dan bespreken we graag hoe we u het beste kunnen helpen.