Fysiotherapie Rosmalen

Move Together fysiotherapie in omgeving Rosmalen

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Rosmalen? Zoek dan niet verder! Move Together fysiotherapie biedt fysiotherapie van hoogwaardige kwaliteit aan voor al uw klachten. Wij houden van een professionele aanpak met een plan op maat en dat heeft geresulteerd in een patiënttevredenheid van gemiddeld een 9,8. Een score waar wij onze patiënten ontzettend dankbaar voor zijn. Bekijk onze website om meer te ontdekken over onze praktijk en wat we voor u kunnen betekenen.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Professionele fysiotherapie in de buurt van Rosmalen

Als u op zoek bent naar fysiotherapie in de omgeving van Rosmalen, dan zit u bij Move Together fysiotherapie goed. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse klachten zoals rug- en nekpijn, sportblessures maar ook revalidatie na een operatie. Onze fysiotherapeuten hebben jarenlange ervaring en staan garant voor een persoonlijke aanpak. Bij Move Together fysiotherapie vlakbij Rosmalen zijn we er namelijk van overtuigd dat geen enkele klacht hetzelfde is en dat elke patiënt een unieke behandeling verdient.

Ervaren fysio Rosmalen en omgeving

Move Together fysiotherapie in de buurt van Rosmalen biedt niet alleen standaard fysiotherapie aan, maar ook kaakfysiotherapie. Kaakklachten komen steeds vaker voor, onder andere door stress en tandenknarsen. Onze kaakfysiotherapeuten hebben specifieke kennis over de kaak en kunnen u helpen bij het verminderen van uw klachten. Bij Move Together fysiotherapie in de omgeving Rosmalen vinden we het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en specialiseren. Zo kunnen we u altijd de best mogelijke behandeling bieden.

Vragen over onze fysiotherapeut in de buurt van Rosmalen?

Move Together fysiotherapie bestaat uit een team van jonge professionals met een praktijk vlakbij Rosmalen. We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en passen deze kennis graag toe gedurende onze behandelingen. We gaan transparant te werken en hopen u zo goed mogelijk mee te nemen in het proces. Zo werken we samen aan een effectieve en duurzame oplossing voor uw klachten. Staat u op het punt om een afspraak te maken bij onze fysio in Rosmalen en omgeving maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Move Together fysiotherapie via 0738221388 of mail naar info@movetogetherfysiotherapie.nl.