Fysiotherapie Sint-Michielsgestel

Move Together Fysiotherapie in omgeving Sint-Michielsgestel

Bent u op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie vlakbij Sint-Michielsgestel? Move Together fysiotherapie is een team bestaande uit gedreven jonge professionals gespecialiseerd in het behandelen van uiteenlopende klachten aan het bewegingsapparaat. Onze deskundige fysiotherapeuten werkzaam in de praktijk gelegen vlakbij Sint-Michielsgestel zijn er voor jou en bieden persoonlijke zorg op maat. Bekijk voor meer informatie onze website of boek meteen uw afspraak.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Deskundige fysiotherapie vlakbij Sint-Michielsgestel

Move Together fysiotherapie biedt deskundige fysiotherapie in de omgeving van Sint-Michielsgestel. Onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring en kennis op het gebied van het menselijk bewegingsapparaat en weten als geen ander hoe ze uw klachten kunnen behandelen. Of u nu last heeft van een sportblessure, rug- of nekklachten of een chronische aandoening zoals reuma: bij Move Together fysiotherapie bent u ongetwijfeld in goede handen. Afgezien van onze effectieve behandelingen, vinden wij het belangrijk dat onze patiënten begrijpen waar hun pijn vandaan komt en hoe zij hier bewuster mee om kunnen gaan. Daarom besteden wij veel aandacht aan uitleg en educatie tijdens onze behandelingen, uit ervaring zorgt dit voor het meest optimale behandelings- en herstelproces.

Fysio behandelingen op maat in de buurt van Sint-Michielsgestel

Bij Move Together fysiotherapie vinden we het belangrijk dat onze behandelingen aansluiten bij uw persoonlijke situatie en klachten. Daarom bieden wij behandelingen op maat die volledig zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Naast reguliere fysiotherapie in de buurt van Sint-Michielsgestel bieden wij ook manuele therapie en en andere specialisatiebehandelingen binnen de fysiotherapie aan. Op deze manier kunnen we u ongetwijfeld de beste zorg bieden, wat de aard van uw klachten ook is.

Maak kennis met onze fysiotherapeut vlakbij Sint-Michielsgestel

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een afspraak boeken bij onze fysiotherapeut in de buurt van Sint-Michielsgestel? U maakt eenvoudig een afspraak via ons online boekingssysteem. Bij Move Together fysiotherapie werken wij aan de hand van persoonlijke doelen en een individueel behandelplan. Wij streven er naar om u de beste zorg te bieden, zodat u zo snel mogelijk weer optimaal kunt bewegen en genieten van het leven. Wist u trouwens dat onze patiënten ons gemiddeld beoordelen met een score van 9,8? Des te meer reden om bij twijfel zo snel mogelijk uw afspraak te boeken bij onze fysio in de buurt van Sint-Michielsgestel. Wij helpen u graag verder.