Fysiotherapie Vlijmen

Kwalitatieve fysiotherapie in omgeving Vlijmen

Move Together fysiotherapie is dé plek voor iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke fysiotherapie in Vlijmen en omgeving. Ons team bestaat uit een groep gedreven, jonge professionals die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Bij Move Together fysiotherapie in de buurt van Vlijmen staat de patiënt centraal en dat is terug te zien in onze patiënttevredenheidsscore van gemiddeld een 9,8. Een score waar we onze patiënten ontzettend dankbaar voor zijn.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Ervaren fysio bij Vlijmen

Bij Move Together fysiotherapie bieden we diverse vormen van fysiotherapie aan, zoals sportfysiotherapie, dry needling en kaakfysiotherapie. Wij werken met een ervaren en deskundig team van fysiotherapeuten die u graag helpen bij het herstel van uw klachten. Of u nu last heeft van een blessure, pijnklachten of problemen met bewegen, bij Move Together fysiotherapie vlakbij Vlijmen bent u ongetwijfeld in goede handen.

Ervaren fysiotherapeut vlakbij Vlijmen

Naast reguliere fysiotherapie bieden wij diverse uiteenlopende specialisaties aan, waaronder manuele therapie en kaakfysiotherapie aan. Naar wat voor specialisme u ook op zoek bent, wanneer u op zoek bent naar een ervaren fysiotherapeut in de buurt van Vlijmen bent u bij Move Together fysiotherapie op de juiste plek. Wij staan garant voor een transparante aanpak en proberen u zoveel mogelijk mee te nemen in uw persoonlijke behandelplan. Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerde fysiotherapeut vlakbij Vlijmen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vragen over onze fysiotherapie in de buurt van Vlijmen?

Bij Move Together fysiotherapie vinden wij het belangrijk dat onze patiënten begrijpen waar hun pijnklachten vandaan komen en hoe deze behandeld kunnen worden. Daarom is pijneducatie voor ons een belangrijk onderdeel van ons behandeltraject. Onze fysiotherapeuten werkzaam vlakbij Vlijmen zorgen ervoor dat u bewust wordt van uw klachten en geven u oefeningen mee waarmee u kunt bijdragen aan de optimale behandeling en daarmee uw optimale herstel. Op deze manier werken we samen aan uw herstel en de preventie van toekomstige klachten.

Kom langs bij Move Together fysiotherapie vlakbij Vlijmen en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn gevestigd op een centrale locatie en zijn goed bereikbaar vanuit Vlijmen en omgeving. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar om u te helpen bij uw herstel. Maak een afspraak via onze website of bel ons op voor meer informatie.