Fysiotherapie Vught

Move Together fysiotherapie: Effectieve en persoonlijke zorg in Vught

Move Together fysiotherapie bestaat uit een team van jonge professionials met een praktijk gelegen in de buurt van Vught. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende klachten, zoals sportblessures, rugklachten en revalidatie na bijvoorbeeld een operatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze fysiotherapie in de buurt van Vught? Bekijk onze website om meer te weten te komen over ons team en onze verschillende specialismen.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Fysiotherapie Vught op maat

Bij Move Together fysiotherapie staat persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal. Wij geloven dat elke patiënt uniek is en daarom werken we met een persoonlijk behandelplan op maat. Hierbij kijken we niet alleen naar de fysieke klachten, maar ook naar de persoonlijke situatie en wensen van de patiënt. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze behandelingen effectief zijn en aansluiten bij de behoeften van de patiënt. Wanneer u op zoek bent naar een praktijk voor fysiotherapie in de buurt van Vught waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat, komt u naar Move Together fysiotherapie.

Goede en professionele fysiotherapeut vlakbij Vught

Naast reguliere fysiotherapie biedt Move Together fysiotherapie ook verschillende andere (specialisme)behandelingen aan. Of het nu gaat om kaakklachten of klachten waarbij manuele therapie een mooie uitkomst kan bieden, bij onze praktijk voor fysiotherapie vlakbij Vught kunt u gegarandeerd terecht voor een passende oplossing. Klachten kunnen zich uiten in een vorm van pijn, maar ook bewegingsbeperkingen of geluiden bij het debestreffende gewricht. Door middel van gespecialiseerde technieken en oefeningen zorgen wij ervoor dat uw klachten verminderen en uiteindelijk verdwijnen.

Ontdek de verschillende specialismen van onze fysiotherapeut bij Vught

Bij Move Together fysiotherapie is pijneducatie een belangrijk onderdeel van onze behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten begrijpen waar hun klachten vandaan komen en wat ze zelf kunnen doen om deze te verminderen. Door middel van pijneducatie zorgen we ervoor dat onze patiënten bewuster omgaan met hun klachten en hierdoor beter kunnen herstellen. Wanneer u op zoek bent naar een ervaren fysiotherapeut in de buurt van Vught bent u bij Move Together fysiotherapie dan ook aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte behandelingen zodat u er zeker van zijn dat de aanpak ook past bij u en effectief is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.