Kaakfysiotherapie Den Bosch

Move Together fysiotherapie: dé kaakfysiotherapeut in Den Bosch

Als u op zoek bent naar een innovatieve en professionele fysiotherapiepraktijk in Den Bosch gespecialiseerd in kaakfysiotherapie, bent u bij Move Together fysiotherapie aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten fysiotherapie, waaronder kaakfysiotherapie. We vertellen u dan ook graag meer over onze behandelmethoden en waarom wij dé kaakfysiotherapeut van Den Bosch zijn.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Kwalitatieve kaakfysiotherapie in Den Bosch

Kaakklachten kunnen erg vervelend zijn en veel invloed hebben op uw dagelijkse leven. Gelukkig kunnen wij u als gespecialiseerd kaakfysiotherapeut helpen bij het behandelen, verminderen en verhelpen van uw klachten. Als specialist in kaakfysiotherapie hebben we al veel patiënten met kaakklachten succesvol behandeld. Onze kaakfysiotherapeut in Den Bosch heeft de kennis en ervaring om u van uw klachten af te helpen. Dankzij onze pijneducatie zorgen we ervoor dat onze patiënten begrijpen waar de pijn vandaan komt en hoe ze hier bewuster mee om kunnen gaan

Hooggewaardeerde kaakfysiotherapeut in omgeving Den Bosch

Bij Move Together fysiotherapie staat patiënttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we trots op onze gemiddelde patiënttevredenheidsscore van een 9,8. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten zich gehoord voelen en begrijpen wat er tijdens de behandeling gebeurt. Onze kaakfysiotherapeut in Den Bosch zal altijd in overleg met u een behandelplan opstellen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en we er zeker van kunnen zijn dat het behandelplan ook bij u past.

Innovatieve kaakfysio Den Bosch

Move Together fysiotherapie bestaat uit een team van jonge specialisten. We zijn gedreven specialisten en daarmee altijd op zoek naar nieuwe technieken en methoden om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Onze kaakfysio in Den Bosch volgt regelmatig cursussen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kaakfysiotherapie. Zo kunnen we onze patiënten altijd de best mogelijke behandeling bieden.

Kaakfysio Den Bosch: Move Together fysiotherapie is dé specialist

Heeft u last van kaakklachten en bent u op zoek naar een goede kaakfysiotherapeut in omgeving Den Bosch? Bij Move Together fysiotherapie bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in kaakfysiotherapie en hebben al veel patiënten met succes behandeld. Onze patiënttevredenheidsscore van een 9,8 laat zien dat wij ons uiterste best doen om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen. Bovendien kunt u ervan op aan dat we continu blijven innoveren en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kaakfysiotherapie. Maak vandaag nog een afspraak bij Move Together fysiotherapie en zeg vaarwel tegen uw kaakklachten.