Kaakfysiotherapie Rosmalen

Professionele kaakfysiotherapie vlakbij Rosmalen

Heb je last van klachten aan de kaak of het gezicht, zoals kaakpijn, tandenknarsen of hoofdpijn? Dan kan kaakfysiotherapie een uitkomst bieden. Bij Move Together fysiotherapie in de buurt van Rosmalen bieden wij gespecialiseerde kaakfysiotherapie aan, waarbij we ons volledig richten op de behandeling van deze klachten. In deze tekst vertellen we je graag meer over onze kaakfysiotherapie in omgeving Rosmalen.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Kaakfysio Rosmalen: waarom kiezen voor Move Together fysiotherapie?

Bij Move Together fysiotherapie begrijpen we dat klachten aan de kaak of het gezicht erg vervelend kunnen zijn. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in kaakfysiotherapie en beschikken wij over de nodige kennis en ervaring op dit gebied. Bij ons staat pijneducatie centraal. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze patiënten begrijpen waar de pijn vandaan komt, zodat zij hier bewuster mee om kunnen gaan. Ook hechten wij veel waarde aan patiënttevredenheid en scoren wij op dit gebied een 9,8. Dit komt onder andere doordat wij ons continu blijven ontwikkelen en innoveren, waardoor wij onze behandelingen steeds verder kunnen optimaliseren.

Ervaren kaakfysiotherapeut in omgeving Rosmalen

Naast onze gespecialiseerde kaakfysiotherapie bieden wij ook algemene fysiotherapie aan. Hierbij richten wij ons op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, zoals rug- en nekklachten en sportblessures. Ook bij deze behandelingen staat pijneducatie centraal. Wij zorgen er namelijk voor dat onze patiënten begrijpen waar de pijn vandaan komt en hoe zij hier bewuster mee om kunnen gaan. Bij Move Together fysiotherapie vinden wij het belangrijk dat onze patiënten zich gehoord en begrepen voelen, zodat zij zich op hun gemak voelen tijdens de behandeling.

Vragen over onze kaakfysiotherapie in de buurt van Rosmalen?

Ben je op zoek naar gespecialiseerde kaakfysiotherapie in omgeving Rosmalen? Kies dan voor Move Together fysiotherapie! Wij zijn jong en innovatief en richten ons volledig op de behandeling van klachten aan de kaak of het gezicht. Daarnaast bieden wij ook algemene fysiotherapie aan en vinden wij het belangrijk dat onze patiënten begrijpen waar de pijn vandaan komt. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!