Kaakfysiotherapie Vught

Uw specialist in kaakfysiotherapie in omgeving Vught

Heeft u last van kaakklachten? Dan bent u bij Move Together fysiotherapie in de buurt van Vught aan het juiste adres. Naast reguliere fysiotherapie is een van onze specialismen in de praktijk vlakbij Vught namelijk kaakfysiotherapie. Ons team van enthousiaste en gedreven professionals staat voor u klaar om u te helpen bij het behandelen van uw kaakklachten. Wanneer u een bezoek brengt aan onze kaakfysio vlakbij Vught kunt u ervan op aan dat wij op een persoonlijke manier te werk gaan, u meenemen in het proces en een behandelplan op maat kunt verwachten. In onze kaakfysiotherapie praktijk vlakbij Vught richten we ons op het behandelen en het voorkomen van klachten. Bekijk onze website voor meer informatie.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Wat kunt u verwachten van onze kaakfysio vlakbij Vught?

Kaakfysiotherapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. Het richt zich op het behandelen van klachten die te maken hebben met het kaakgewricht, de kauwspieren en de schedel. Klachten in dit gebied kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals overbelasting, stress, afwijkende stand van de tanden en kiezen of trauma. Vaak gaan kaakklachten gepaard met pijn, knappen of kraken van de kaak, hoofdpijn, oorsuizen en nekklachten. Onze kaakfysiotherapeut werkzaam in de buurt van Vught is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van deze klachten. Van onze kaakfysio bij Vught kunt u een persoonlijk behandelplan op maat verwachten gericht op de effectieve behandeling van uw klachten.

De werkwijze van onze kaakfysiotherapeut bij Vught

Bij Move Together fysiotherapie vinden wij het belangrijk dat onze patiënten begrijpen waar hun klachten vandaan komen. Daarom besteden wij veel aandacht aan pijneducatie. Tijdens de intake brengen wij de klachten in kaart en stellen wij een behandelplan op maat op. Afhankelijk van de oorzaak van de klachten kan de behandeling bestaan uit oefentherapie, massage, mobilisaties of ontspanningsoefeningen. Daarnaast geven wij advies over houding, voeding en leefstijl. Of het nu gaat om onze kaakfysiotherapie of een van onze andere specialismen, wij streven naar een duurzaam resultaat, waarbij onze patiënten bewuster omgaan met hun klachten.

Zoekt u een kaakfysiotherapeut in de buurt van Vught of heeft u vragen?

Bij Move Together fysiotherapie bent u aan het juiste adres voor kaakfysiotherapie in de omgeving van Vught. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kaakklachten en bieden een persoonlijk behandelplan op maat. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze patiënten op een bewuste manier om te laten gaan met hun klachten. Wij hebben gezien dat dit bijdraagt aan een effectieve behandeling. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij onze kaakfysiotherapeut in de buurt van Vught? Neem dan vrijblijvend contact met ons op