Manuele therapie Den Bosch

Move Together fysiotherapie: de beste manuele therapie in Den Bosch

Bent u op zoek naar de beste manuele therapie in Den Bosch? Zoek dan niet verder, want Move Together fysiotherapie is de beste keuze! Wij zijn een jong en innoverend fysiotherapiecentrum dat zich richt op het bieden van hoogwaardige zorg aan onze patiënten. Onze patiënttevredenheidsscore van 9,8 is daar een mooi bewijs van.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Manuele therapie Den Bosch

Als u last heeft van rug-, nek-, schouder- of hoofdpijnklachten, dan is manuele therapie wellicht de oplossing voor u. Bij Move Together fysiotherapie hebben we ruime ervaring in het behandelen van deze klachten. Onze manueel therapeut

in Den Bosch is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van gewrichtsproblemen. We gebruiken diverse technieken om de gewrichten soepeler te maken en de pijn te verminderen.

Kaakfysiotherapie in Den Bosch

Naast manuele therapie bieden wij ook kaakfysiotherapie aan in Den Bosch. Kaakklachten kunnen erg vervelend zijn en invloed hebben op uw dagelijks leven. Onze kaakfysiotherapeut kan u helpen bij het verminderen en verhelpen van de klachten. Bovendien begrijpen we bij Move Together fysiotherapie dat iedere patiënt uniek is en daarom kunt u bij ons een behandelplan op maat verwachten.

Pijneducatie is het belangrijkste

Bij Move Together fysiotherapie vinden we het belangrijk om onze patiënten bewust te maken van de oorzaak van hun klachten. Pijneducatie is daarom een belangrijk onderdeel van onze behandeling. We leggen uit waar de pijn vandaan komt en hoe onze behandeling hierop aansluit. Zo krijgen patiënten meer inzicht in hun klachten en kunnen ze hier bewuster mee omgaan. Onze manueel therapeut in Den Bosch is getraind in het geven van pijneducatie en past dit toe in de behandeling.

Vragen over onze manuele therapie in Den Bosch?

Bent u op zoek naar de beste manuele therapie in Den Bosch? Dan bent u bij Move Together fysiotherapie aan het juiste adres. Onze manueel therapeut in Den Bosch helpt u graag bij het verminderen van uw klachten. Ook voor kaakfysiotherapie kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0738221388 of te mailen naar info@movetogetherfysiotherapie.nl. Of maak meteen een afspraak via de website.