Manuele therapie Kerkdriel

Manuele therapie in de buurt van Kerkdriel

Bent u op zoek naar een professionele manueel therapeut in de buurt van Kerkdriel? Bij Move Together fysiotherapie zit u in dat geval goed. Wij staan namelijk voor u klaar met onze hoogwaardige behandelingen en persoonlijke benadering. Als manueel therapeut werkzaam vlakbij Kerkdriel bieden we dan ook manuele therapie behandelingen aan om uw klachten effectief te verminderen en verhelpen. Bekijk onze website voor meer informatie en ontdek wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

De behandelingen van onze manueel therapeut vlakbij Kerkdriel

Bij Move Together fysiotherapie kunt u terecht voor diverse behandelingen, waaronder manuele therapie behandelingen in de omgeving Kerkdriel. Manuele therapie richt zich op het verminderen van klachten aan de wervelkolom, zoals rug- en nekpijn. Onze manueel therapeut werkzaam in omgeving Kerkdriel is gespecialiseerd in het stellen van de juiste diagnose en het toepassen van de juiste behandeling om uw klachten effectief te verminderen. Naast manuele therapie vanuit onze praktijk bij Kerkdriel bieden wij ook andere behandelingen, zoals sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en kinderfysiotherapie.

Kwalitatieve manuele therapie in omgeving Kerkdriel

Wij zijn trots op onze tevredenheidsscore van onze patiënten van gemiddeld een 9,8. Deze score is het resultaat van onze persoonlijke benadering en hoogwaardige behandelingen die we aan onze patiënten bieden. Bij Move Together fysiotherapie vinden we het belangrijk om innovatief te blijven en we zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo kunnen we onze patiënten de best mogelijke behandelingen bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op via de mail of door ons te bellen.

Maak een afspraak bij onze manueel therapeut bij Kerkdriel

Bent u na het lezen enthousiast geworden en wilt u graag een afspraak maken bij een manueel therapeut van ons in onze praktijk vlakbij Kerkdriel. Als gespecialiseerd manueel therapeut werkzaam in de buurt van Kerkdriel vinden wij het belangrijk dat onze patiënten begrijpen waar hun pijn vandaan komt en hoe ze hier bewuster mee om kunnen gaan. Dit zorgt niet alleen voor een effectievere behandeling, maar ook voor een beter begrip van het lichaam en het voorkomen van klachten in de toekomst. Onze manueel therapeut werkzaam in de buurt van Kerkdriel helpt u graag bij het verminderen van uw klachten en onze andere behandelingen bieden een oplossing voor diverse fysieke problemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.