Manuele therapie Rosmalen

Move Together fysiotherapie: specialist in manuele therapie bij Rosmalen

Bent u op zoek naar een manueel therapeut in de buurt van Rosmalen? Move Together fysiotherapie bestaat uit een team van jonge specialisten dat zich richt op het op een innovatieve en effectieve manier behandelen van uiteenlopende klachten. Bij ons staat de patiënt centraal en wij streven er dan ook naar om onze patiënten de beste zorg te bieden. Onze gemiddelde patiënttevredenheidsscore van een 9,8 laat zien dat onze aanpak werkt en gewaardeerd wordt – een beoordeling waar we erg blij mee zijn.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Manuele therapie Rosmalen: effectief tegen rug- en nekklachten

Als u last heeft van rug- of nekklachten kan manuele therapie een effectieve behandeling zijn. Bij Move Together fysiotherapie vlakbij Rosmalen hebben we verschillende manueel therapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van deze klachten. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk van uw klachten afkomt. Kortom, Move Together fysiotherapie is uw specialist in manuele therapie vlakbij Rosmalen. Onze focus ligt op het bieden van de beste zorg aan onze patiënten. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf onze expertise en persoonlijke aanpak.

Professionele manueel therapeut omgeving Rosmalen

Als ervaren fysiotherapeut bieden wij in onze praktijk vlakbij Rosmalen ook manuele therapie aan. Veelvoorkomende klachten zoals nekklachten of lage rugklachten met uitstraling naar de ledenmaten, kunnen over het algemeen goed behandeld worden door middel van manuele therapie. Bij Move Together fysiotherapie hebben wij de kennis en ervaring om de oorzaak van uw klachten te achterhalen en de juiste behandeling toe te passen. Kortom, voor een ervaren manueel therapeut in de buurt van Rosmalen komt u naar Move Together fysiotherapie.

Kwalitatieve manuele therapie in de buurt van Rosmalen

Bij Move Together fysiotherapie vinden wij het belangrijk dat onze patiënten begrijpen waar hun klachten vandaan komen. Pijneducatie is daarom een belangrijk onderdeel van onze behandelingen. Manuele therapie richt zich op het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom en de gewrichten van armen en benen en maakt gebruik van specifieke technieken zoals manipulaties en mobilisaties. Voor een professionele manueel therapeut die garant staat voor kwalitatieve behandelingen komt u naar onze praktijk vlakbij Rosmalen.