Manuele therapie Sint-Michielsgestel

Ontdek de voordelen van manuele therapie vlakbij Sint-Michielsgestel

Wanneer u last heeft van klachten aan het bewegingsapparaat, zoals spierpijn of gewrichtspijn, wil u hier natuurlijk graag zo snel mogelijk vanaf komen. Move Together fysiotherapie heeft een praktijk gelegen in de buurt van Sint-Michielsgestel van waaruit we mensen hier met veel passie bij helpen. Het welzijn van onze patiënten staat bij ons voorop en dat is terug te zien in de gemiddelde tevredenheidsscore van onze patiënten van maar liefst een 9,8! Naast reguliere fysiotherapie en manuele therapie in de omgeving Sint-Michielsgestel bieden we ook nog andere specialismen zoals bijvoorbeeld kaakfysiotherapie. Bekijk voor meer informatie en al onze expertises de website.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Professionele manuele therapie in de buurt van Sint-Michielsgestel

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat, zoals de wervelkolom en gewrichten. Bij Move Together fysiotherapie in de buurt van Sint-Michielsgestel zijn we gespecialiseerd in manuele therapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om de gewrichten beter te laten bewegen en de pijn te verminderen. Wanneer u op zoek bent naar een professionele manuele therapeut werkzaam in de omgeving van Sint-Michielsgestel boekt u uw afspraak bij Move Together fysiotherapie.

De voordelen van onze manueel therapeut vlakbij Sint-Michielsgestel

Het grote voordeel van manuele therapie is dat de behandeling vaak effectief is en de effecten hiervan bovendien snel merkbaar zijn. Manuele therapie kan helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de beweeglijkheid en het vergroten van spierkracht. Daarnaast kunnen we door middel van manuele therapie ook preventief werken. Op die manier voorkomen we zoveel mogelijk dat klachten in de toekomst terugkeren. Heeft u last van klachten aan de wervelkolom of gewrichten en bent u op zoek naar een gespecialiseerde manueel therapeut in de buurt van Sint-Michielsgestel? Neem dan contact op met Move Together fysiotherapie en maak een afspraak.

Vragen over onze manueel therapeut in omgeving Sint-Michielsgestel?

Wanneer u naar een ervaren manueel therapeut op zoek bent die werkzaam is in de buurt van Sint-Michielsgestel, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom en gewrichten en beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om de behandeling op een deskundige wijze uit te voeren. U boekt gemakkelijk uw afspraak bij onze manueel therapeut bij Sint-Michielsgestel via ons online boekingssysteem.