Manuele therapie Vlijmen

Manuele therapie in omgeving Vlijmen

Move Together manuele therapie in de buurt van Vlijmen biedt niet alleen reguliere fysiotherapie aan, maar ook manuele therapie. Bij manuele therapie wordt er door de manueel therapeut gebruik gemaakt van specifieke technieken om gewrichten en spieren weer in beweging te krijgen. In deze tekst leest u meer over onze manuele therapie praktijk in de buurt van Vlijmen.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Effectieve manuele therapie in de buurt van Vlijmen

Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. Dit specialisme is gericht op het verbeteren van de beweeglijkheid van gewrichten, vooral die van de wervelkolom en de bekken. Een manueel therapeut kan u helpen bij het verhelpen van pijn, stijfheid en bewegingsbeperkingen. Iedere manueel therapeut die werkzaam is in de praktijk van ons vlakbij Vlijmen heeft een effectieve en persoonlijke aanpak. Daarnaast kunt u ervan op aan dat iedereen die werkzaam is in onze manuele therapie praktijk vlakbij Vlijmen, constant op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wij geloven namelijk dat we onze patiënten op die manier onze patiënten de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Op zoek naar een ervaren manueel therapeut vlakbij Vlijmen?

Bij Move Together fysiotherapie in de buurt van Vlijmen werken ervaren manueel therapeuten die u kunnen helpen bij klachten aan uw gewrichten. Onze gedreven manueel therapeuten maken gebruik van verschillende manuele technieken om de functie van uw gewrichten en spieren te verbeteren. Ongeacht het behandeltraject dat u bij ons ingaat, u kunt er altijd van op aan dat het een behandeling op maat betreft. Kortom, voor een effectieve manuele therapie behandeling vlakbij Vlijmen komt u naar Move Together fysiotherapie.

Heeft u vragen over onze manuele therapie in omgeving Vlijmen?

Onze patiënttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Wij streven ernaar om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn over onze behandelingen. De gemiddelde tevredenheidsscore van 9,8 die klanten ons geven is dan ook iets waar we ontzettend trots op en blij mee zijn. Wilt u graag een afspraak maken bij onze manueel therapeut vlakbij Vlijmen maar heeft u nog vragen? Neem in dat geval eenvoudig en geheel vrijblijvend contact met ons op. Of maak direct een afspraak en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.