Manuele therapie Vught

De voordelen van Move Together manuele therapie vlakbij Vught

Bent u op zoek naar een manueel therapeut in de buurt van Vught? Bij Move Together fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat met behulp van manuele therapie. In deze tekst leggen wij u graag uit wat manuele therapie inhoudt en wat de voordelen hiervan kunnen zijn.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Wat kunt u verwachten van onze manueel therapeut in omgeving Vught?

Manuele therapie is een vorm van fysiotherapie waarbij de manueel therapeut zich richt op het verbeteren van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam. Bij onze praktijk gelegen in de buurt van Vught gaat onze manueel therapeut te werk door middel van specifieke mobilisaties en/of manipulaties van gewrichten en/of spieren. Een manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan de wervelkolom, gewrichten in armen en benen en de kaak.

Voordelen van manuele therapie in praktijk bij Vught

Manuele therapie in onze praktijk gelegen vlakbij Vught kan veel voordelen bieden. Zo kan manuele therapie snel en effectief pijnklachten verminderen en de bewegingsvrijheid verbeteren. Bovendien kan een manueel therapeut uit onze praktijk vlakbij Vught heel gericht te werk gaan door zich specifiek op bepaalde klachten te richten en de behandeling van de patiënt hier op aan te passen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te benadrukken dat de behandelingen van onze manuele therapeut in onze praktijk bij Vught uitgevoerd worden door een specialist. Hierdoor kunt u er van op aan dat de behandeling veilig is en de kans op complicaties klein zijn.

Move Together Fysiotherapie: dé plek voor manuele therapie bij Vught

Move Together fysiotherapie bestaat uit een team van gedreven professionals dat zich richt op het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. Onze manueel therapeuten werkzaam in onze praktijk in de omgeving van Vught zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan de wervelkolom, gewrichten in armen en benen.

Maak een afspraak bij onze manueel therapeut in de buurt van Vught

Bent u op zoek naar een goede manueel therapeut in de omgeving van Vught? Bij Move Together fysiotherapie bent u hiervoor ongetwijfeld aan het juiste adres. Wij zijn trots op onze tevredenheidsscore van een 9,8 gemiddeld van onze patiënten en streven ernaar om deze te behouden. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf wat manuele therapie bij onze praktijk vlakbij Vught voor u kan betekenen.