Sportfysiotherapie Den Bosch

Sportfysiotherapie Den Bosch bij Move Together fysiotherapie

Bent u op zoek naar een sportfysiotherapeut in Den Bosch? Dan bent u bij Move Together fysiotherapie aan het juiste adres! Wij zijn een jong en innoverend team dat zich richt op het bieden van de beste zorg aan onze patiënten. Onze patiënttevredenheid van een 9,8 laat zien dat onze aanpak werkt en dat onze patiënten tevreden zijn met onze behandelingen.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Kaakfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatie

Beoordelingen

We zijn heel blij met de beoordelingen van onze patiënten.

Reviews van klanten

Geweldige fysio. Thomas en Marleen zijn zeer kundig. Begeleiden ook met crossfit wat voor mij een extra toevoeging is.
Niels van Herpen
Tijdens de behandeling ligt de focus niet alleen op de plaats van de pijn maar op de hele keten zowel naar boven als naar beneden. Er wordt ontzettend goed gekeken naar het lichaam waardoor er een scherpe diagnose van het probleem gesteld wordt. Door de gerichte aanpak in de behandelingen en met oefeningen thuis was ik binnen een aantal weken van de klachten af. Ik kan echt iedereen die met (langdurige) klachten rondloopt aanraden om bij Thomas en Marleen langs te gaan.
Robert Schra
Thomas en Marleen hebben beide veel kennis en kunde om lichamelijke klachten aan te pakken. Ik heb veel last gehad van een langdurige blessure. Door een aantal behandelingen bij Marleen & Thomas kan ik weer pijnvrij trainen! Ze werken efficiënt en doelgericht om zo jouw probleem op te lossen. Tevens hebben ze een ontzettend gave locatie bij een CrossFit Box, CrossFit Duketown.
Rick Mertens
Marleen en Thomas zijn vakmensen met kennis van zake. Door hun jarenlange ervaring met functionele bewegingen kunnen ze heel goed de vertaalslag maken van jouw lichamelijke pijntjes naar verbetering hiervan in de praktijk. Ik kan beter en vrijer bewegen in mijn enkels, heupen en schouders sinds ik onder behandel ben. Een absolute aanrader!
KvMeurs
Thomas weet van wanten. Hele fijne communicatie en doet er alles aan om je zo goed mogelijk weer volledig hersteld te krijgen. Bedankt!!
Jos de Wit
Zeer deskundige fysio. Thomas heeft mij goed geholpen met schouderklachten waar ik maar niet van af kwam. Zeker aan te raden!
Bas Sonevelt
Vele fysiotherapeuten al gehad maar bij Move Together fysiotherapie eindelijk van mijn langdurige klacht af! Super geholpen echt een aanrader voor iedereen!
Lennert van Bodegom

Afspraak plannen

Contact

Samenwerkingen

Praktijk reglement

Onze blogs

Sportfysiotherapie Den Bosch voor professionele begeleiding

Bij Move Together fysiotherapie bieden wij verschillende soorten fysiotherapie aan, waaronder sportfysiotherapie. Als sportfysiotherapeut in Den Bosch hebben wij de kennis en expertise in huis om u te helpen bij het voorkomen en behandelen van sportblessures. Onze sportfysiotherapeut in Den Bosch helpt u bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan dat past bij uw specifieke situatie. Door middel van gerichte oefeningen en behandelingen zorgen wij ervoor dat u weer snel en verantwoord en klachtenvrij kunt sporten.

Ervaren sportfysio Den Bosch voor optimaal herstel

Move Together fysiotherapie is dé sportfysio in de omgeving van Den Bosch. Wij hebben ruime ervaring in het behandelen van diverse sportblessures en werken altijd vanuit een multidisciplinair perspectief. Onze sportfysio in Den Bosch combineert verschillende behandelmethodes om ervoor te zorgen dat u snel en effectief herstelt van uw blessure. Bovendien is pijneducatie een belangrijk onderdeel van onze behandelingen. Wij zorgen ervoor dat onze patiënten begrijpen waar de pijn vandaan komt en hoe zij hier bewuster mee om kunnen gaan om zo pijn en klachten in de toekomst te voorkomen.

Vragen over sportfysiotherapeut Den Bosch van Move Together fysiotherapie?

Onze sportfysiotherapeut in Den Bosch staat voor u klaar. Of u nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde atleet, bij Move Together fysiotherapie kunt u rekenen op persoonlijke en professionele begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak voelen en dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en advies. Bent u op zoek naar een sportfysiotherapeut in Den Bosch en heeft u vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak. U bereikt ons eenvoudig door een mail te sturen naar info@movetogetherfysiotherapie.nl of te bellen naar 0738221388.